Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77o54s74e47f 10P94o75t84r

7. 9. 2014 21:25

Vy jste pane lišák ! Vy již dobře víte, že Darwinovská teorie evoluce je odsouzená skončit na smetišti dějin a abyte si zjednal soucit nad hořkým osudem evoluce od  tmářských kreaconistů, mluvíte jen o evoluci, přičemž všechny ty boje, které zde byly, byly kolem Darwinovy evoluce.

Samozřejmě, že evoluce existuje. Odhaduje se, že žilo na 50 miliard druhů, zatímco dneska je jich kolem 4 milionů. Ta evoluce ale nepostupuje  náhodnými genetickými změnami, ani přírodním výběrem. Tyto téze jsou již dávno vyvráceny, přičemž hlavními hřebíky do rakve  byly nemožnost najít přechodné formy, vysvětlení kamrijské exploze a v současné době molekulární výzkumy.

Darwinova teorie není ani hypotéza, ani teorie, ale pouze výplod lidského mozku, jak by to mohlo být, které ale má s reálnou biologií jen málo společného. To, že tato idea ještě stále převažuje v celém civilizovaném světě, včetně USA je díky politickému a společenskému tlaku vlivných vědců, který trvá již 150 let , včetně kilometrů napsaných knih,  z kterých se po oficiálním kolapsu stanou bezcené braky.

Stejně tak ateismus je forma víry. Musíte jít do důsledku a sdělit nám, co tedy stojí za vznikem bytí, proč něco je, ani v jednom vašem článku jsem nečetl, že tím vysvětlením může být pouze NÁHODA. Náhodou vznikl Velký třesk, náhodou vbznikl život, náhodou se 82 miliard lidských neuronů zorganizovalo tak, že cítíme lásku, smitek, vnímáme hudbu ....

Jste v tomto pokrytec. Víra je to co nedokážeme vysvělit důkazy a vy důkazy k vysvětlení NÁHODY jste nedodal.

Samozřejmě jste to tušil a a tak v souladu s vaší intelektuální  kapacitou jste si vyrobil pravidla, která vám vyhovují.

0 4
možnosti
Foto

Hele, už jsme se tady na to téma jednou bavili. Toho lišáka si laskavě nechte od cesty. Darwinismus v evoluční biologii byl překonán už na počátku 20. století a současná podoba evoluční teorie korespondující byla formulována předními vědci v tomto oboru v roce 2008. Další detaily nehodlám uvádět, nebaví mě to psát stále dokola. Pokud existuje nějaká lepší teorie biologické diverzifikace, která by měla lepší vypovídací schopnost a schopnost predikce, prosím, předložte ji. 

Vaše tvrzení, že nevíra v boha je forma víry je samo o sobě směšné. Já nevím, co je za vznikem bytí, stejně jako to neví nikdo na tomto světě. Pokud za ním něco je, pak se toho lze dopátrat a v tom případě se toho dříve či později dopátráme. Já to nevím. A je to čestná odpověď. Nehodlám si vymýšlet a fantazírovat a svoje představy potom předkládat jako fakt, jako to dělají náboženští představitelé. 

Jinak ty vaše urážlivé hemzy v závěru příspěvku komentovat nehodlám. Z tím běžte do háje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1468x
Zaměstnáním Okiňák, jinak youtuber, hudebník, občasný básník. Bývalý křesťan, nyní ateista, skeptik, levičák, v mnoha ohledech naivní snílek, takový ten typický pisálek, co vám tu bude vykládat planety, až budete rudí vzteky.