Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J14o26s71e45f 96P70o45t77r

29. 1. 2015 11:34

Ale, ale pane Balabáne,

po 24 hodinách jeden jediný diskuzní příspěvek a to ještě negativní, a ta karma, pouhých 8,22, co to teď udělá s vaším egem, jak se teď budete cítit nadřazen diskutujícím? Kde se zadřelo vaše vědecké, bezchybné myšlení ?

Asi fakt byste měl být skromnější a při začátku budování nové ateistické civilizace  byste se měl zaměřit na pravdivý popis toho proti čemu bojujete, na ne si vymýšlet fantasamgoroviny, jinak se to obrátí proti vám - jak už se stalo.

V té souvislosti bych vám chtěl znovu připomenout první pokus o ateistické dobytí světa, marxismus-leninismus, a těch bylo podstatně víc než je vás zde na iDnesu, a k dispozici měli obrněné tankové divize a atomové pumy a přesto dneska jsou na smetišti dějin.

0 2
možnosti
DR

Dobrý den,

většina závěrů, ke kterým v jednotlivých bodech docházíte, slušného člověka s fungujícím svědomím opravdu pobouří. Musím se ale Boha zastat - on takový není. K těm závěrům jste dospěl na základě omylů. Nevím, čím začít dřív, protože je tam toho tolik. Už první bod - Bible neříká NEZABIJEŠ, ale NEZAVRAŽDÍŠ (vražda - hebrejsky "racah"). Který z těch bodů považujete za nejzávažnější? (Nechci si brát dovolenou a psát úplně ke všemu)

Díky

0 0
možnosti
HV

Podpořte tato svá tvrzení citací bible. Nemůžete? No to bude nejspíš tím, že přesně takto to v bibli je, protože narozdíl od vás jsem ji já i Lukáš Balabán četl. To je fór co?

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1468x
Zaměstnáním Okiňák, jinak youtuber, hudebník, občasný básník. Bývalý křesťan, nyní ateista, skeptik, levičák, v mnoha ohledech naivní snílek, takový ten typický pisálek, co vám tu bude vykládat planety, až budete rudí vzteky.