Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mluvíte mi z duše. Taky to tak vidím R^.

0 0
možnosti

Ještě pro ty, kdo nevěří, že v otázce odlišné sexuální orientace se člověk může ocitnout nevinně: Měli jste to snad tak, že jste se vědomě po důkladném zvážení rozhodli pro heterosexuální orientaci? Nebylo to náhodou tak, že jste už možná ve školce ucítili, že vám jaksi líbí tamta holka? Jestliže jste heterosexuální orientaci cítili automaticky, proč by to mělo být jinak v případě lidí s homosexuální nebo pedofilní orientací?

2 0
možnosti

J83a48n 21M87e36r12t18a

23. 2. 2015 22:14

Nevím, jestli ve školce, ale už zkraje puberty se sexuální orientace projevuje. Jsem zvědavý, jestli to v komentářích schytáte za uvedení pedofilie, někteří lidé startují už jen na to, když se ocitnou slova homosexualita a pedofilie v jedné větě. Tady je to použití naprosto legitimní. Na rozdíl třeba od toho, kdyby někdo tvrdil, že pokud někdo nepovažuje sex s osobou stejného pohlaví za nemorální, nemůže považovat sex s dítětem za nemorální.

0 0
možnosti

Ve Starém ani Novém zákoně Bůh neodsuzuje lidi, kteří cítí, že je přitahují lidé stejného pohlaví. Odsuzuje sex mezi osobami stejného pohlaví. Navíc ty, kteří se takového jednání dopouští, nestaví do horšího světla než ty, kdo mají sex s kýmkoli nebo čímkoli mimo svého manželského partnera. Křesťané by měli by mít úctu ke všem lidem, včetně homosexuálů, přestože s jejich jednáním nesouhlasí. (Vizte např Matouše 7, 12; 1. Petra 2, 17)

0 0
možnosti

Myslím, že nejhorší služby homosexuálům dělají exhibicionisté, kteří se na této sexuální orientaci přiživují. Exhibicionisté jsou hetero, homo i jinak orientovaní a veškerý rozruch pochází z jejich řad (i příklad, který popisuje pan Klauda níže v diskusi, je z tohoto ranku). Nemám v úmyslu vytlačovat exhibicionisty do příkopu, jen myslím, že je dobré vidět věci tak, jak jsou

2 0
možnosti

P24a14v28e81l 20V66é62b71r

22. 2. 2015 20:48

Pane autore, mně je srdečně lhostejná sexuální orientace někoho druhého - je to jeho věc (a protože jsem téměř 40 let šťastně ženat, tak je mi lhostejná i sexuální orientace žen v mém okolí, protože nemám potřebu si nějakou další ženu shánět). Berou mě ale všichni čerti, když ti menšinoví mně začnou tu svoji odlišnou orientaci strkat pod nos a pějí ódy na to, jak je jejich orientace skvělá, výtečná prostě fajn.

Omyl, pane. Není skvělá, není výtečná a není fajn. V jejich případě se evidentně přírodě něco nepovedlo a nedá se to napravit. Ti lidé však za to nemohou a je nesmysl je kvůli tomu zesměšňovat, nebo dokonce pronásledovat. Není ale ani důvod je za to vychvalovat - asi zrovna tak, jako není důvod vychvalovat moji dalekozrakost. A zrovna tak není důvod jim poskytovat nějaké extra výhody. Nikdo je nepronásleduje, nikdo si jich nevšímá, až na ty jejich samozviditelňovací akce. Tak ať dají pokoj.

5 2
možnosti

Extra výhody neexistují a samozviditelňovací akce pořádá leckdo...

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 3
možnosti

Měl jsem spolupracovníka homosexuála... Všechno bylo v pohodě. Po několika dnech se začal ošívat a říkal že nám musí něco říct, ale neví jak na to.... To trvalo tejden. Pak se svěřil že je homosexuál. Všem to bylo jedno. To byla zjevně ta nejhorší reakce jakou očekával.  Dva měsíce nás zásoboval nesmysly o tom jak je utlačovaný, jak mu nikdo nerozumí a nepřeje štěstí s jeho přítelem, o kterém jsme věděli úplně všechno. Dokonale nás otrávil. Když kvůli špatné pracovní kázni letěl, tak pochopitelně věděl že to bylo z jiného důvodu. Ostatní ho nemají rádi, protože je homosexuál a chtěli ho zničit. Mně je doopravdy naprosto jedno kdo s kým chrápe. Jenže to je špatně. Měl bych psát oslavné články o velkých pronásledovaných hrdinech Rv

7 1
možnosti
Foto

Nikdo vám nediktuje, co máte psát. Prostě máte takovou zkušenost, jakou máte. Já zase mám kolegu homosexuála, který se nikomu nevnucuje, je na něj spoleh, vyzná s v tom co dělá a dá se s ním dobře pokecat. A taky na něj nepíšu oslavné ódy ani si nemyslím, že bych měl.

3 0
možnosti

Dopouštíte se demagogie. Homofobie ve společnosti existuje, ale je velmi vzácná. Není homofobní, pokud někdo odmítne nějaký požadavek homomenšiny. Homofobie by to byla, kdyby neexistoval žádný racionální argument proti jejich požadavkům. Je to jen pokus o delegitimizaci ideové opozice, což je hloupé. Prostě si myslím, že tradiční funkční rodina (Muž + Žena + dítě-děti) je nejlepší a prověřené prostředí pro výchovu dětí. Žádná jiná instituce v alternativním složení nemá tu funkci a hodnotu. Na tento názor mám právo.. Pokud už pod pojem rodina zahrneme jakoukoli alternativní skupinu lidí, je to útok na tradiční rodinu, protože bude právně považována za stejněhodnotnou jako pseudovarianta.. Tradiční rodina má přitom exkluzivní postavení a exkluzivní úlohu.. Neexistuje žádný racionální důvod, proč by například měl být homosvazek nazýván manželstvím a homorodina normální rodinou..

6 4
možnosti
Foto

eee... nikde neříkám, že tradiční rodina není dobrá nebo co. ta studie je k dispozici a její výsledky jsou takové, jaké jsou. na svůj názor máte právo a já zase mám právo s vámi nesouhlasit. to je zcela v pořádku.

2 0
možnosti

P32a42v27e64l 48K23r18a21l

22. 2. 2015 18:45

A islámofob je vlastně latentní muslim že....

A pedofilofob je vlastně latentní pedofil....

Když píšeš o ateismu, rád si to přečtu, ale tohle je opravdu nic moc. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Je to zkratkovité, ale může to tak být. V případě islámofobie mi pan Konvičika tak nějak v podstatě připadá :-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS