Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kvalitní, inteligentní článek vždy potěší, zejména v neděli.

Karma

1 4
možnosti
Foto

Odkdy komunisti světí neděli? ;-)

2 1
možnosti
Foto

Příklady, které uvádíte, autore, můžete nazvat tak maximálně diskriminací, ale nikoli pronásledováním. Zkuste používat svůj mateřský jazyk poněkud zodpovědněji.

Takto stále máte u mne za 5 ...... Rv

1 2
možnosti
Foto

Vy máte u mě 5 za to že věříte v nadpřirozené bytosti. A další 5 za to, že poté co jsem vám navrhl osobní setkání poté, co jste mě nazval zbabělcem a "hrdinou od klávesnice", jste se ani neobtěžoval reagovat. Takže si vašeho názoru cením až na půdu, fakt.

3 1
možnosti
Foto

J80a81k39u79b 52R19o94t13h

31. 5. 2015 12:33

Když ani netušíte, že se křesťané skutečně nějakých 300 let skrývali a vyznávali Krista potají, protože jim hrozilo mučení a smrt, je to s vámi těžké. Bylo by dobré si alespoň uvědomit, že primárně vy sám sprostě a mnohdy vylhaně a manipulativně útočíte na nás. Možná máte dojem, že vám za to (kromě opovržení, z něhož si děláte prd) nic nehrozí. Možná si ale jen pasáž NZ o kamenu a chlebu blbě vykládáte.;-€:-/

4 1
možnosti
Foto

Já tuhle věc celkem podrobně studoval, takže něco málo vím, o tom, jak to bylo s pronásledováním křesťanů v Římské říši. Je toho mnohem méně, a jiných důvodů než křesťané běžně uvádějí. A pokud jde o to, jak křesťané po uchopení moci v Římě pronásledovali a ničily jiné náboženské kulty, o tom, předpokládám víte taky kulové, že?

3 1
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1468x
Zaměstnáním Okiňák, jinak youtuber, hudebník, občasný básník. Bývalý křesťan, nyní ateista, skeptik, levičák, v mnoha ohledech naivní snílek, takový ten typický pisálek, co vám tu bude vykládat planety, až budete rudí vzteky.