Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všichni lidé nějak konspirují, tedy využívají kontakty, konexe, nabízejí, slibují, aby druhý člověk udělat to co chtějí.   Proč by to nedělali lidé, kteří mají velikou moc.  Samozřejmě, že to dělají.   Světem vládnou konspirace, ale nelze mluvit o nějakém velkém spiknutí, navíc mnoho konspirací jde proti sobě a tak se navzájem vyruší.

Když se mluví o konspiracích, vzpomenu si vždy na větu Hanse Hermana Hoppeho:  Nic na světě se neděje samovolně, ale děje se tak proto, že někdo chtěl, aby se tak stalo.

2 0
možnosti
MP

Pane Kšír, vaše poslední vět je pravdivá. Důkaz- Roosewelt- v politice za nic nemůže náhoda. Pokud se něco děje, klidně se můžete vsadit, že právě tak to bylo naplánováno.       Byl pan Roosewelt skutečně hlupák?

2 1
možnosti
MP

Nemají logika konspirace o konci světa v předlonském roce a nepřistání kosmonautů na měsíci. Ale k rozeznání faktů a bludů je potřeba skutečně přemýšlet a dávat si logicky dohromady. Není to opravdu vůbec lehké, proto se nedivím, a plně chápu, že Masarykova a Batova pravda o lidském myšlení bohužel funguje.

0 0
možnosti
MP

Na Freeglobe je audiospot, který  bude v rozhlase vysílán jako předvolební spot. Jsou v něm konspirace, které se stávají fakty!!!!

0 1
možnosti
MP

Připomněl jste mi psychopata, jehož horoskop dokázal, že jde skutečně o psychopata. Stále jsem mu dával důkazy, stále tvrdil, že numerologie a astrologie nefunguje. Kdo NECHCE, neuvidí. Podstatné je, že svým jednáním a chováním dokázal pravý opak!;-D

0 1
možnosti
BT

horoskop jako diagnoza no kruciš to je bomba, zavedem k ordinacím ještě astrologické poradny? můžete mi vysvětlit vaše nesmyslné tvrzení že funguje numerologie ale napřed si uvědomte z čeho vychází

4 0
možnosti
AB

Problémem se stane, když začnete svými argumenty vyvracet sám sebe. Asi by bylo dobré rozlišovat mezi konspirací a realitou, či konspirací, která se mezitím realitou stala.

0 0
možnosti
MP

A právě to, co se nazývá konspirací, se někdy stává skutečností. viz NWO. Je-li ovšem dotyčný ochoten přečíst si Protokoly sionských mudrců, Protokoly pravdoláskařských mudrců, Protokoly plutonských mudrců. Nejtěžší je pro mnoho lidí se nad tímto objektivně zamyslet, proč se tyto věci skutečně plní. Je tam dokonce i zmínka o juvenilní justici, mimo jiné. Podle nepřemýšlivých jde o nesmysl a náhodu. Pak darmo diskutovat...

1 1
možnosti

Náhodou je s "konspirátory" sranda, jedni věří na zelené ještírky, jiní že na nás sypou z nebíčka bárium či co.. Pak tu máme spiknutí iluminátů, aluminátů, židobolševiků, židozednářů.... :-)

3 0
možnosti
MP

Za konspiraci může někdo považovat i existenci boha. Ne všechny konspirace musí být pravdivé- konec světa v roce 2012, přistání amerických kosmonautů na měsíci...

0 0
možnosti
Foto

A to je, oč tu běží. Konec světa se měl konat mnohokrát - a furt nic.

Problémem všech konspiračních teorií je to, že důkazy, které do ní nepasují, se neberou v potaz.

Kdežto těžko vyvrátit moji konspirační teorii, podle níž byl do mozku pana M.P. implantován čip, který jej naprogramoval tak, aby šířil konspirační teorie, které neexistují, aby tak zastřel ty, které existují skutečně.

0 0
možnosti
EN

Vážně vám chybí pro demolici světového obchodního centra vědecké důkazy ?

Doporučuji stránky architektů za pravdu o 11.9. - něco víc vědečtějšího, než sdružení architektu asi stěží najdete...

http://www.ae911truth.org/en/news-section/41-articles/711-historic-case-to-challenge-bbcs-911-coverage.html

1 1
možnosti
BT

ale tam žádné vědecké důkazy nejsou tam jsou jen teorie cobykdyby ;-D

1 0
možnosti
MP

Chápání konspiračních teorií skutečně vyžaduje velmi náročné pochopení mnoha souvislostí a schopnost logického myšlení, dávat si všechny souvislosti do sebe, a dávat si ke každé podobné informaci ne jednu, ale minimálně deset až dvacet otázek. Tuto schopnost bohužel nemá každý. Důkazem je i jakási menza-testy inteligence. V Menze také nemůže být každý. Každý z nás má jiné vlohy, a také nadání k něčemu  jinému. Někomu jde lehce matematika, někomu jazyky, někomu umění. Podobným článkem se ztrapnila i paní Tydlitátová. Tento článek jí nějaký politik, v profesi psycholog, vyvrátil levou zadní. Velká část Američanů, nevěří na to, že dvojčata skutečně byla zničena letadlem. Na internetu je o tom přebytek odborných /!!/ rozborů- důkazů. Už Masaryk i Bata říkali, že přemýšlení bolí, a Bata věděl, že většina lidí nepřemýšlí do hloubky, ale velmi povrchně. To je velká nevýhoda konspiračních teorií. Přestože jsou důkazy, tak většina lidí NECHCE nad těmito důkazy, / nebo, s prominutím, skutečně nemá tu schopnost logiky/, i odbornými, přemýšlet.

2 1
možnosti

29. 4. 2014 7:25

Právě jste to, co je v článku, hezky potvrdil.;-D

1 1
možnosti
MK

Taky nějak nevěřím konspiračním teoriím. Například tomu holokaustu, že za všechno může Putin nebo, že v demokracii si vládneme sami :-)

1 2
možnosti
MD

Jasný! Židi se schovali do duté Země a odtamtud vládnou světu. A koncentráky byly rekreační tábory. Bože, pročs dal dušu do barana?

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1468x
Zaměstnáním Okiňák, jinak youtuber, hudebník, občasný básník. Bývalý křesťan, nyní ateista, skeptik, levičák, v mnoha ohledech naivní snílek, takový ten typický pisálek, co vám tu bude vykládat planety, až budete rudí vzteky.