Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JR

J58a43n 15R66á49ž

6. 6. 2015 14:24

Málokdy souhlasím s některým ze socialistických ministrů, ale s názorem Chovance bez výhrad.

"Běženci jsou chudáci, ale nenecháme si rozvrátit zemi"

Jinak: S uprchlíky z válečných zón soucítíme, ale z hlediska vnitřní bezpečnosti a ochrany našich civilizačních vymožeností je přijímat tyto uprchlíky rizikem, které si dovolit nemůžeme. A jako stát uvnitr Schongenskeho prostoru nemůžeme zaručit, že ti, komu dáme právní ochranu jako uprchlíkovi, neodcestují legálně ihned do Německa,Francie,či Británie. Takže to není řešení. Ekonomičtí běženci by vůbec neměli být přijati.

Asi tak!

Malá poznámka: Běženec, který dostane od ČR statut Uprchlík i mazinárofní právní ochranu ČR, dostane český cestovní doklad a průkaz povolení k pobytu azylanta. Když tento uprcvhlík odcestuje např. do Británie a tam bude dělat to, na co je zvyklý (dosaďte si sami), popřípadě se přidá k tamním islamistům a bude dělat to na co jsou oni s kalašnikovy zvyklí (dosaďte si sami,) tak z hlediska práva jsou na tom obdobně, jako by byli občané ČR. Zastupitelský orgán bude mít práce nad hlavu.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Obávám se, že odhad 95% umírněných ku 5% radikálních je velice optimistický. A když nechám stranou ty, kteří by časem byli radikální jen kvůli náboženským požadavkům, tak tu je mnohem vyšší procento těch, kteří budou násilně vyjadřovat frustrace z toho, že je Evropa okamžitě láskyplně nezahrnula vším svým bohatstvím (jak jim naslibovali lidé z té převaděčské mafie).

7 0
možnosti
Foto

Zda stojíme nebo nestojíme přispívat vedle nám známé menšiny z Indie (v počtu 250 tisíc osob) také na menšinu z Afriky, která se brzy namnoží jako králíci - se nás vláda (pokud do té doby nepadne), zcela určitě ptát nebude!!

0 0
možnosti
JR

J60a75n 40R67á86ž

6. 6. 2015 14:43

Ta menšina, která zde žije už cca 700 let se pomalu asimilovala. Ovšem stačilo pár jejich krajanů nejprve ze Slovenska, kterým naše vláda nepochopitelně přiznala hned česká občanská práva, později soukmenovci z Rumunska a Bulharska, a celá jejich komunita je zdecimovaná tak,že se mentálně dostali na úroveň, kterou měli jejich zde usazení předkové v 18.stol.

Jen naivní blbci a Dientsbier se Šabatovou si mohou myslet, že hordy kobylek z Afriky nezdecimují i ty své krajany, kteří při svém přistěhování neměli sociální komfort poskytovaný socialistickou EU a museli se o sebe postarat sami, takže se asimilovali.

Islámští Maurové, kteří z Afriky ovládli v 8.stol. Iberský poloostrov, byli kulturní lidé, kteři budovali, ale to, co se pokouší ovládnout Evropu s pomocí EU idealistů ve 21.stol jsou nekulturní primitivové, kteří neumí nic jiného než ničit! A my jim otevíráme bránu!

1 0
možnosti