Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ach ta krásná statistika. S tou dokáže každý čarovat jak chce.

Doporučené množství je uplně něco jiného než realita jídla.

Nebo snad každý z Vás má tak pestrý jídelníček? Pokud má člověk více dětí tak to většino vypadá tak že dělají velká jídla. Pro nás by to byly různé omáčky a takové. Kuřecí prsa děláte vyjímečně. Místo toho uděláte třeba luštěniny, nebo rajskou prostě takový ty množstevní jídla. Protože jsou levná a je jich hodně.

Určitě nebduete dělat čtvrt kila hovězího stejku a k tomu jako přílohu čtvrt kila kuřecích prsou. Denně.

1 1
možnosti
Foto

Paní je fotogenicky naštvaná z pohledu nedobrovolného dárce, jsou to pro ni tak jako tak uloupené a vyhozené peníze, o jejichž využití nemohla sama rozhodnout (jak uvádí, dala by je někomu jinému, taktéž potřebnému).

Za tu částku se určitě vyžít dá, jinak by migranti už dávno migrovali jinam nebo se vrátili do země původu.

4 1
možnosti

Vyplácení dávek je špatně především ve svém principu.

Mělo by se ctít přísloví: "Když dáš někomu rybu, nakrmíš jej na jeden den, když ho však naučíš lovit ryby, nakrmíš jej na celý život"

Tedy lépe investovat a zároveń vytvářet tlak na naučení jazyka země v níž pobývá, doplnění odborného vzdělání a to vše za přísné kontroly a reálné hrozby, že bude deportován zpět do země původu. Když už teda musíme za někoho řešit jeho problémy.

2 1
možnosti
Foto

Proboha, to je extraorbitální proimigrační agitka.

10 1
možnosti

V jednom máte pravdu - v tom, co o sobě píšete na svém profilu:-).

1 0
možnosti
Foto

Proč se nevrátí Abdul a ostatní Syřané domů, když válka skončila? Nemuseil by strádat v Německu za peníze německých daňových poplatníků, mohli by si vydělávat a uživit svou rodinu sami.

Jestli se vám zdá, že má málo, tak mu můžete posílat nějakou část svého příjmu, aby Abdulovy děti nestrádaly a mohly si dopřát plnohodotnější život.

Hloupější názory jsem už dlouho nečetla. Gratuluju.

23 1
možnosti
Foto

Souhlasím. Kdysi po Listopadu 89 se jednu chvíli psalo, že Němci posílají zpět československé emigranty, azylanty, kteří si nevyřídili německé občanství. Ale asi to, stejně jako dnes, Němci nedotáhli do konce.

2 0
možnosti

Němci jistě vidí desítky a stovky domácích lidí v nouzi, jimž stát nepomůže, a místo toho přijímá a hýčká muslimy, kteří programově evropskou kulturou pohrdají, místní lidi pokládají za méněcenné a v lepším případě nikdy nebudou pracovat. V tom horším následují útoky, teror, znásilňování - jako všude jinde.

17 1
možnosti

I50v17o 48B14o98u61š33e

25. 6. 2018 7:31

Nezklamala....

1 9
možnosti

Úvaha: ta muttr by se po jedenácti porodech musela už rozpadnout. Pokud jedenáct dětí, tak to má ten dobrák ještě jednu nepřiznanou manželku.

0 2
možnosti

Nemáte pravdu. Znala jsem muslima, který měl 9 sourozenců od jedné matky.

0 0
možnosti

Je to pořád 11 potomků, o které se stará německý daňový poplatník. A to je samo o sobě dost nechutné, myslete si, co chcete...Rv

17 1
možnosti
Foto

Nicméně těch 11 dětí doroste do dospělosti a s více než 95% pravděpodobností budou zaměstnaní a odvádět daně, ale aby tomu tak bylo tak potřebují jednak přežít a pak taky vystudovat,....

0 2
možnosti

Mladý muži, máte růžové brýle. Naše romské děti z ghet také žijí nezáviděníhodným způsobem, co je však nejhorší je, že své rodiče nikdy neviděly pracovat, tudíž je to pro ně standard, který si nesou do svého dospělého života. Jestli se domníváte, že islámský ekonomický migrant, který se z práce omluví svou neznalostí řeči, se liší od našich tzv nepřizpůsobivých občanů, tak jste fakt podivně naivní

28 1
možnosti
Foto

to jste vyjádřila velmi slušně, normálně bych řekl, že je úplně bl...

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS